Headerafbeelding

Nieuws

Een nieuw gezicht!

Mijn naam is Danny Bogers en sinds 5 februari ben ik bij Qwezz Cloud begonnen als stagiair Systeembeheerder.

Al 23 jaar woon ik in het rustige dorp Sambeek, hier ben ik opgegroeid en woon ik al mijn gehele leven met plezier. Ik bijt me graag vast in een uitdaging en vind het interessant om nieuwe dingen te leren. Verder haal ik mijn plezier uit het helpen van mensen en hoop ik met een gezonde dosis humor bij te dragen aan de werksfeer.

Op het moment ben ik bezig om de laatste fase van mijn opleiding ICT Beheer af te ronden. De laatste drie jaar heb ik gestudeerd aan het ROC Ter AA in Helmond. Tot begin 2017 heb ik de opleiding Medewerker beheer ICT (niveau 3) gedaan waarna ik besloten heb de doorstroom te maken naar ICT beheerder (niveau 4).

Voor mijn eindstage van deze opleiding ben ik in contact gekomen met Qwezz Cloud waar ik de mogelijkheid heb gekregen om tijdens mijn stage volledig ingewerkt te worden. Het is dan ook de planning om na het behalen van mijn diploma in dienst te treden bij Qwezz als systeembeheerder.

Binnen Qwezz werk ik voor mijn stageopdracht aan een extra beveiligingslaag voor de Online Werkplekken. Verder werk ik mee aan de dagelijkse gang van zaken. Denk hierbij aan het uitvoeren van reparaties, de installatie van systemen en het leveren van hulp op afstand.

Ik zie er dan ook naar uit om telefonisch of op locatie kennis met jullie te maken.

Terug naar overzicht