Headerafbeelding

Nieuws

Qwezz 10 jaar!

Op 2 jarige leeftijd stopte Paul Engelen, eigenaar van Qwezz, zijn vingers in het stopcontact en kwam hij onder stroom te staan. Het moet dát moment zijn geweest waarop hij een passie heeft gekregen voor techniek. Al sinds jonge leeftijd is Paul gefascineerd door alles wat met computers te maken heeft.

Het kon dan ook niet anders dan dat Paul een onderneming in de ICT zou starten.

In 2005 realiseerde Paul zijn droom en startte hij Qwezz. Hij geniet ervan om zijn klanten de meest innovatieve en best passende ICT oplossingen te bieden én op elke ICT gerelateerde vraag een antwoord te kunnen geven.

Qwezz is vandaag de dag een professioneel ICT bedrijf, gevestigd in Venray. Qwezz helpt ondernemers en bedrijven met innovatieve ICT oplossingen. De focus ligt op de Cloud diensten, waardoor je Overal kunt werken, wanneer je dat wilt!

Qwezz biedt kwalitatief hoogstaande oplossingen en ondersteuning tegen een vast bedrag per maand. Uniek is dat klanten alleen betalen voor wat ze écht nodig hebben.

Qwezz vindt het van groot belang jonge ICT talenten op te leiden en kennis door te geven. Qwezz is er trots op een ECABO erkend stagebedrijf te zijn.

 

Qwezz bedankt al haar klanten en partners voor de prettige samenwerking in de afgelopen 10 jaar en kijkt met hen uit naar een mooie toekomst.

Terug naar overzicht