Headerafbeelding

Nieuws

Qwezz op RTL 4

Vandaag heeft RTL 4 bij Qwezz Tv-opnames gemaakt voor het programma “Van Passie naar Droombaan”. In het programma delen succesvolle professionals hun persoonlijke ervaringen en geven deskundig advies over hoe je van je passie je droombaan kunt maken”.

Een concept wat op het lijf van Paul geschreven is. Op 2 jarige leeftijd stopte Paul zijn vingers in het stopcontact en kwam hij onder stroom te staan. Het moet dát moment zijn geweest waarop hij een passie heeft gekregen voor techniek. Al sinds jonge leeftijd is Paul gefascineerd door alles wat met computers te maken heeft. Het kon dan ook niet anders dan dat Paul een onderneming in de ICT zou starten.

In 2005 realiseerde Paul zijn droom en startte hij Qwezz. Hij geniet ervan om zijn klanten de meest innovatieve en best passende ICT oplossingen te bieden én op elke ICT gerelateerde vraag een antwoord te kunnen geven. De focus ligt op de Cloud diensten waarmee je Overal kunt werken, wanneer je dat wilt!

De Tv-opnames waren een leuke ervaring, aldus Paul. Maar ik ben blij dat ik morgen, samen met mijn medewerkers, weer gewoon kan doen waar Qwezz goed in is, ondernemers en bedrijven helpen met innovatieve ICT oplossingen. Dát is mijn passie!

We houden je op de hoogte wanneer de uitzending, waarin Dounia Rijkschroeff Paul interviewt, te zien is.

Terug naar overzicht