logo

Cas Hillekens

Ik ben Cas Hillekens en ik zou mezelf best energiek noemen. Ik probeer zoveel mogelijk secuur te werken en kom uit Deurne. Ik werk al meer dan een jaar bij Qwezz en daarvoor heb ik een half jaar stage gelopen bij het bedrijf. Ik heb een ICT-opleiding gevolgd op MBO-niveau 4 en ben direct na mijn opleiding bij Qwezz begonnen. Momenteel werk ik op de eerste lijn helpdesk en ben ik ook betrokken bij sales. Naast werken hou ik mij graag bezig met sporten, gamen en gezellige activiteiten met vrienden.

En hoe zou je jezelf omschrijven als teamlid van Qwezz?

Ik heb het gevoel dat ik net als iedereen deel uitmaak van het team. Mijn taken zijn voornamelijk gericht op het monitoren van de back-end en het oplossen van server vertragingen. Als er problemen zijn kijk ik eerst zelf of ik het kan oplossen en anders neem ik contact op met de klant. Daarnaast ben ik ook bezig met sales, waarbij ik voornamelijk de simpele taken oppak. Het geeft mij energie om iets te kunnen verkopen en om te zien dat Qwezz groeit. Ik werk daarom ook graag samen met Paul om meer klanten binnen te halen en op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden.

En welke werkzaamheden of taken geven jou de meeste energie?

Ik vind het vooral leuk om uitdagingen aan te gaan en te zorgen dat problemen worden opgelost voor klanten. Als iets moeilijker wordt, dan schuif ik het door naar Danny of Morris. Maar ik wil wel zorgen dat Qwezz kan blijven groeien en daarom denk ik ook graag mee met de salesafdeling. Ik ga bijvoorbeeld langs bij bedrijven en onderzoek vervolgens wat er nodig is om hun probleem op te lossen. Het geeft mij energie om een oplossing aan te bieden en te zien dat de klant tevreden is.

En tot slot, hoe belangrijk is een goede sfeer in het team voor jou?

Ik vind het belangrijk dat er naast het werken ook ruimte is voor gezelligheid. Even een gesprekje tussendoor of een grapje maken kan het werk veel leuker maken. Ik ben zelf een sociaal persoon en vind het leuk om met mensen te praten en ze zich welkom te laten voelen. Het is dus zeker belangrijk dat er een goede sfeer heerst binnen het team.

Meer weten over Cas? Neem dan contact op!

Contact opnemen