logo

Danny Bogers

Ik ben Danny Bogers, 28 jaar oud en ik woon in Sambeek. Ik ben bij Qwezz terechtgekomen voor mijn afstudeerstage bij ROC ter AA. Na mijn stage kreeg ik een baan aangeboden en ben ik begonnen als persoon die de helpdesk bemant en klanten helpt. Ik ben steeds meer gaan groeien en heb mezelf ontwikkeld. Ik heb een leidinggevende functie intern opgelegd gekregen en werk nu al 4 jaar bij Qwezz.

Welke taken en werkzaamheden geven je de meeste energie?

Ik vind klantcontact erg leuk, vooral het eerste contact met de klant. Maar als leidinggevende zit ik voornamelijk op mijn bureaustoel en ben ik bezig met het verbeteren van Qwezz en het helpen van mijn collega's. Ik vind het leuk om de moeilijkere problemen op te pakken en te helpen om deze op te lossen.

Wat is volgens jou belangrijk voor een goede sfeer in het team?

Ik denk dat het belangrijk is dat er een goede mix is tussen persoonlijke en zakelijke vragen en gesprekken. Het is belangrijk dat er een gezellige sfeer is waarin mensen zich op hun gemak voelen en ook na het werk kunnen praten. Bij Qwezz hebben we bijvoorbeeld een racestoel en spelen we af en toe een spelletje samen. Ik vind het erg belangrijk om met plezier naar mijn werk te gaan en dat mijn collega's niet alleen collega's zijn, maar ook vrienden waarmee ik dingen kan doen.

Meer weten over Danny? Neem dan contact op!

Contact opnemen