Headerafbeelding

Klanten over Qwezz Cloud

Smits Champignons

Deze week spraken we met een klant van het eerste uur: Smits Champignons. Al ruim vijftig jaar kweken zij champignons en ook in deze branche wordt er meer en meer geautomatiseerd.

Wie zijn jullie en wat doen jullie?

“Al ruim 50 jaar kweken wij champignons voor de diepvries- en conservenmarkt. Wij leveren niet aan de versmarkt. Onze champignons worden geleverd aan meerdere verwerkers. Denk daarbij aan producenten van bijvoorbeeld diepvriespizza’s. Als familiebedrijf hebben wij decennia aan ervaring op weten te bouwen.” In 1998 heeft Mark Smits het bedrijf van zijn ouders overgenomen.

“De korte lijntjes die wij hebben met ons team van tien medewerkers vormen de kracht van ons bedrijf. We hebben zelf de regie in handen en weten wat er met ons product gebeurt. Dat zie je duidelijk terug in de kwaliteit van onze champignons.”

Welke rol speelt ICT in jullie organisatie en op welke wijze draagt Qwezz daaraan bij?

“De rol van ICT is voor ons alsmaar belangrijker. Wij ontkomen niet aan automatisering in onze branche; het begon met één computer, en daar is steeds meer bij gekomen en op aangesloten. Dat moeten we overzichtelijk houden om efficiënt te kunnen blijven werken. Alles moet goed op elkaar ingespeeld zijn. Daar helpt Qwezz ons mee. Zij houden de ontwikkelingen op het vlak van ICT mee in de gaten en zorgen dat wij daarin mee kunnen groeien. Qwezz houdt onze geautomatiseerde werkomgeving overzichtelijk.

Onze interesse en kennis liggen niet op dat vlak dus schakelen wij iemand in die hier wel mee begaan is. Bij vragen kunnen we meteen bij Qwezz terecht en we hebben een vast aanspreekpunt, zodat we weten wat we van hen kunnen verwachten.

Een ICT bedrijf in de arm nemen, is een groeiproces. Je laat het aan iemand anders over, omdat je er zelf niet voldoende over weet. Daardoor is het lastig in te schatten of je diegene deze taken kan vertrouwen. Qwezz heeft zich door de jaren heen als goede vertrouwenspartner in ICT bewezen: Een bedrijf waar we op terug kunnen vallen.”

Terug naar overzicht