Headerafbeelding

Klanten over Qwezz Cloud

Sinterklaas

Nog een paar weken en dan is het weer zover… De Sint zet weer voet aan wal op Nederlandse bodem. Eén dag na de intocht in ons land brengt Sinterklaas een bezoek aan Venray met een grote intocht. Wij hebben al even contact gehad met de grootste kindervriend. Hij heeft tussen alle drukte voor zijn aankomst door tóch een gaatje in zijn agenda gevonden.

 

“Ieder jaar kom ik naar Venray om tijdens de intocht groots te worden verwelkomd. Dit doe ik altijd de dag nadat ik mijn intocht in Nederland heb gemaakt. Ik heb een zwak voor Venray. Hier werd ik namelijk voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis onthaald in 1888. Sindsdien kom ik hier natuurlijk jaarlijks graag weer een kijkje nemen.

 

Ik neem maarliefst 125 pieten mee dit jaar en samen gaan we iedereen een geweldig feest bezorgen. Het maakt me dolgelukkig om al die vrolijke kinderen te zien die speciaal zijn gekomen om mij binnen te halen en een tekening te geven. Mijn pieten geven ze dan een handje snoep. Van die lachende gezichten kan ik intens genieten!”

 

Ook Sinterklaas kan niet zonder ICT. “Onze pieten melden zich via onze website aan als ze mij willen helpen tijdens de intocht, en we plaatsen er filmpjes op. De organisatie van zo’n mooie intocht vraagt eveneens om goed ICT beheer. Dan zijn er nog de communicatie met de Gemeente en de boekhouding (want ja, ook Sinterklaas heeft een administratie nodig).

 

Mijn ICT beheerder moet betrouwbaar en klantgericht zijn. Reactiesnelheid is van groot belang, omdat ik honderden pieten moet aansturen. En vergeet de gebruiksvriendelijkheid niet; die goede Sint moet wel met de software én hardware uit de voeten kunnen.

 

Toen ik voor het eerst werd binnengehaald in 1888 was dit nog helemaal niet van belang, maar tegenwoordig is het een gemakkelijk hulpmiddel. Zonder goede automatisering wordt een intocht lastig.

 

Ik ben blij dat er goede ondernemers zijn in Venray. Zij dragen mijn intocht allemaal een warm hart toe. Ik nodig jullie dan ook allemaal van harte uit voor de intocht in Venray op 15 november aanstaande in onze mooie plaats te bezoeken, tot dan?”

Terug naar overzicht