logo

Aannemersbedrijf Teunissen

"Digitaal werken is bij ons nergens meer weg te denken. Van calculatie tot en met het opleveren. Qwezz zorgt ervoor dat het werkt zoals het hoort te werken en dat wij ons kunnen richten op bouwen!"

Op de laatste dag van deze novembermaand spraken wij met Martien Pouwels, mede-eigenaar bij Aannemersbedrijf Teunissen BV. Ook Aannemersbedrijf Teunissen BV is klant bij Qwezz BV en wij zijn benieuwd naar hun ervaringen.

 Wie zijn jullie en wat doen jullie?

“Aannemersbedrijf Teunissen bestaat sinds 1930 en is inmiddels uitgegroeid tot een regionaal bekend aannemersbedrijf, waar we op dit moment werken met een toegewijd team van 45 vakmensen. Ieder van hen is een expert in zijn vakgebied; van de calculator tot de metselaar en van de administratieve medewerker tot de timmerman. Door de goede samenwerking tussen alle disciplines zorgen we voor een optimale levering van de verbouwing of de nieuwbouw. Wij bedienen met name de regio Venlo, Venray en Nijmegen.” Daarnaast zijn zij af en toe te vinden op langere afstanden, alsmede in de euregio.

“Wij staan voor klantgerichtheid, kwaliteit, service en een strakke planning. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen!”

 Welke rol speelt ICT in jullie organisatie en op welke wijze draagt Qwezz daaraan bij?

“ICT speelt bij ons een steeds grotere rol. Digitaal werken is bij ons nergens meer weg te denken. Van calculatie tot en met het opleveren. Onder andere de communicatie met de klant loopt soepel doordat documenten zoals tekeningen gemakkelijk gedeeld kunnen worden. De mail is niet meer weg te denken.” Af en toe werken er medewerkers vanuit huis. “Dat is mogelijk door de wijze waarop onze ICT omgeving is ingericht.”

“Wij verwachten van een ICT leverancier dat ze er zijn als we hen nodig hebben. En dat wat gerepareerd of geïnstalleerd wordt werkt. Qwezz doet dit door er te zijn als de klant het nodig heeft. Zij zorgen ervoor dat het werkt zoals het hoort te werken en dat wij ons kunnen richten op bouwen!”

Terug naar overzicht