logo

Trotse Qwezz’ers

Wij zijn trotse Qwezz’ers. Ons team van vijf IT-professionals helpt al twintig jaar MKB-ondernemers met innovatieve IT-oplossingen. Eenvoudig of complex, voor een enkele werkplek of voor grote kantooromgevingen met meer dan 70 werkplekken biedt Qwezz de juiste oplossing.

Op 2-jarige leeftijd stopte Paul Engelen, grondlegger van Qwezz, zijn vingers in het stopcontact en kwam hij onder stroom te staan. Het moet dát moment zijn geweest waarop hij een passie heeft gekregen voor techniek. Al sinds jonge leeftijd is Paul gefascineerd door alles wat met computers te maken heeft. Het kon dan ook niet anders dan dat Paul een onderneming in IT zou starten.

Voor Paul moet IT begrijpelijk en helder blijven. Een MKB-ondernemer wil zijn volle aandacht geven aan het draaien van zijn dagelijkse business. Paul geniet ervan om met zijn team de meest innovatieve en best passende IT-oplossingen te bieden.

Opdrachtgevers vinden dat we goed zijn in wat we doen én op elke IT-gerelateerde vraag een antwoord kunnen geven. Dat is een groot compliment maar vinden wij gewoon een kwestie van Qwezz.

Certificeringen voor jouw goede nachtrust

Qwezz stelt hoge eisen aan informatiebeveiliging. We werken uitsluitend samen met leveranciers die ISO en NEN gecertificeerd zijn.
Voor jou het ultieme bewijs dat we alle risico’s rond vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van gevoelige informatie op adequate wijze afdekken.
Met Qwezz voldoe je aan de strengste eisen. Geruststellende gedachte hè?

Erkend stagebedrijf voor IT-talenten

We vinden het van groot belang jonge IT-talenten op te leiden en kennis door te geven.
We zijn er dan ook super trots op dat Qwezz een SBB-erkend stagebedrijf is.

Kennismaken? Vul dan hier je gegevens in!

Bedrijfsnaam
Qwezz