logo

AVW2

"In een IT dienstverlener zoeken wij reactiesnelheid en flexibiliteit."

Maart is de maand van AVW2 en daarom spraken wij met onze klant Jos Vervoort, de eigenaar.

Wie zijn jullie en wat doen jullie?

AVW2 adviseert woningcorporaties en waterschappen op het gebied van bedrijfsvoering. Onderwerpen waar zij zich mee bezig houden zijn vastgoedsturing, prestatieverbetering, procesoptimalisatie en ICT. “Wij onderscheiden ons met de ervaring die we in huis hebben. De gemiddelde leeftijd van ons team is 40+ dus elke adviseur is ervaringsdeskundig. We hebben allemaal al meerdere banen achter de rug, veelal in de sector waarin we adviseren. Hetgeen waarover wij adviseren hebben we in het verleden zelf gedaan. Wij bouwen op onze senioriteit, ervaring en deskundigheid.”

Welke rol speelt ICT in jullie organisatie en op welke wijze draagt Qwezz daaraan bij?

ICT speelt bij AVW2 een belangrijke rol. “Elke adviseur is onderweg; Wij hebben weliswaar een kantoor, maar zijn daar zo weinig mogelijk omdat we bij onze klanten willen zitten. Onze laptops moeten werken en de verbinding met de data moet continu toegankelijk zijn. Dit alles loopt via Qwezz. Voor ons is de continuïteit van onze dienstverlening van groot belang. Op het moment dat we storingen hebben in de ICT dan worden we gehinderd in ons werk. We kunnen wel iets, maar bij opdrachtgevers en onderweg hebben we een probleem. Flexibiliteit van onze ICT leverancier is daarom belangrijk en Qwezz is dat ook. Hierdoor hebben we op elke plek toegang tot mail, bestanden en overige informatie.”

“In een IT dienstverlener zoeken wij reactiesnelheid en flexibiliteit. Zo had ik zojuist Maikel van Qwezz nog aan de lijn. Wij werken projectmatig en ik had een per direct e-mailadres nodig voor een nieuwe deelnemer aan een van onze projecten. Maikel regelt dit direct en belt terug om aan te geven dat het gereed is. Dat is een goed voorbeeld van mee denken en anticiperen op hetgeen wij als klant willen. En dat maakt Qwezz voor ons een ideale ICT leverancier."

Terug naar overzicht