logo

Studio Spinazie

" Qwezz heeft een koppeling gemaakt tussen onze Apple apparatuur en Snelstart. Zo kunnen wij Snelstart toch gebruiken via Apple computers."

2015 was een mooi jaar voor de creatieve krachtpatsers van Studio Spinazie. Er zijn een hoop fantastische klussen opgepakt en diverse prachtige nieuwe klanten verwelkomd. We spraken met Milton Cavis, mede-eigenaar, van Studio Spinazie.

 

Wie zijn jullie en wat doen jullie?

“Wij zijn een reclamebureau en houden ons bezig met marketing in de breedste zin. We maken creatieve concepten en campagnes voor bedrijven, en ontwerpen vele middelen waaronder logo’s, huisstijlen en magazines. ”, aldus Milton. Die veelzijdigheid geeft diepgang aan de dienstverlening. “Wij zijn met name gespecialiseerd in creatieve concepten en campagnes te bedenken en op te zetten. Dit doen we met sterke ideeën en door te luisteren naar wat de klant vraagt. Op die manier willen wij een creatieve oplossing vinden.”

“Het afgelopen jaar hebben we weer ongelofelijk mooie projecten mogen draaien. We zijn bijvoorbeeld erg trots op onze campagne ‘Lam’ voor het Vincent van Gogh instituut. Deze was zeer succesvol en kreeg veel aandacht.” De totale media-aandacht die de campagne kreeg betoverde en dat kwam doordat de actie opviel.

Natuurlijk zijn er ook voor 2016 doelen gesteld. “Uitbreiding zoeken. Zowel in opdrachten als in klanten. We willen nog krachtiger gaan inzetten op waar we goed in zijn en ons daar nog beter in weten te profileren. Ik zeg altijd dat we moeten uitbouwen waar we sterk in zijn. Daar willen we dit jaar weer een flinke slag in maken.”

 

Wat betekent carnaval voor jullie onderneming?

Bij Studio Spinazie werken allemaal carnavalsvierders. “Wij zijn maar twee periodes per jaar gesloten; met kerst én met carnaval. Wij ondersteunen veel verenigingen in de regio, ook beroepsmatig. Wij sponsoren verenigingen en helpen hen ook middels onze dienstverlening. Zo ontwerpen we jubileumboeken, banners, medailles, etc.”

 

Welke rol speelt ICT in jullie organisatie en op welke wijze draagt Qwezz daaraan bij?

“ICT speelt bij ons een vrij grote rol. Wij willen dat alles optimaal werkt.” Studio Spinazie wil de apparatuur op kantoor zo efficiënt en effectief mogelijk inzetten, en met een team van zes mensen vormt dat een interessante uitdaging. “We doen alles digitaal. Het printwerk voor onze klanten doen we buiten de deur.”

Qwezz draagt aan de continuïteit bij door Snelstart online benaderbaar te maken. “Qwezz heeft een koppeling gemaakt tussen onze Apple apparatuur en Snelstart. Zo kunnen wij Snelstart toch gebruiken via Apple computers.”

Studio Spinazie wil dat problemen ongelofelijk snel worden opgelost. Als ze niet aan de slag kunnen zijn, wordt snel hulp ingeschakeld. “Iedereen moet bezig kunnen blijven. Daarvoor moeten alle voorwaarden goed zijn en ICT is een belangrijke voorwaarde. Onze apparatuur, internetverbindingen, telefoonlijnen en systemen moeten goed functioneren en altijd beschikbaar zijn.”, vertelt Milton. “Als we bereikbaar zijn en lekker aan de slag kunnen blijven, zorgt dat voor continuïteit. Daarom is totale ondersteuning van belang.”

Terug naar overzicht