logo

Wij presenteren: de Cloud Hub

Steeds meer bedrijven hebben behoefte aan grotere hoeveelheden dataopslag en de behoefte deze data veilig te stellen. Om alle risico's af te dekken is het logisch dat veel bedrijven op zoek gaan naar oplossingen in de cloud.

Het nadeel van deze oplossingen is dat er vaak weinig duidelijkheid, beheer en controle is over de geboden oplossingen. Wanneer dit wel helder is, wordt er meestal veel data over en weer gestuurd over de internetverbinding. Om deze problemen te ondervangen introduceren wij: de Cloud Hub diensten!

Met onze Cloud Hub is het namelijk mogelijk om een overbrugging te maken tussen de lokale ICT omgeving en een Cloud platform. Hierdoor is het mogelijk zware programma's en bestanden te synchroniseren met een volledige Cloud omgeving. Op deze manier biedt Qwezz de mogelijkheid om bijvoorbeeld CAD tekeningen of zware videobewerking op kleine schaal beschikbaar te stellen op een eigen Cloud platform. Dit tegen vaste, aantrekkelijke all-in tarieven per maand. Dus zonder bijkomende servicecontracten en mét deskundige helpdesk en 24/7 ondersteuning.

Interesse of weten of dit past bij jouw organisatie? Loop even binnen óf neem contact op!

Terug naar overzicht

Kennismaken? Vul dan hier je gegevens in!

Bedrijfsnaam
Qwezz